Esteettömyysvalinnat

Skip to main content
Tuore kasvo johtaa vedenkäsittely- ja puhdistustoimintaa
Tuore kasvo johtaa vedenkäsittely- ja puhdistustoimintaa

Tuore kasvo johtaa vedenkäsittely- ja puhdistustoimintaa

Käyttöpäällikkö Pekka Paavola

”Aloitin tämän vuoden alussa käyttöpäällikkönä Kokkolan Vedellä. Siirryin Kokkolaan Kemistä, jossa ehti kertyä monia työvuosia Kemin Energia ja Vesi Oy:n sekä Metsä Fibre Oy:n palveluksessa. Kaipasin uusia haasteita, ja niitä tuntui Kokkolassa olevan tarjolla.

Kokkolan Vedellä on meneillään monta mielenkiintoista projektia, ja niissä on kiehtovaa olla mukana. Lisäksi kaupunki on minulle entuudestaan tuttu, sillä olen aikoinaan opiskellut ja asunut täällä.

Käyttöpäällikkönä tehtäväni on johtaa vedenkäsittely- ja jätevedenpuhdistamoyksikköjen liiketoimintaa. Työpäivät ovat monipuolisia, ja käynnissä olevien projektien vuoksi palavereita on paljon. Pyrin kuitenkin priorisoimaan ajankäyttöni niin, että aina jää aikaa alaisille ja hallinnollisiin tehtäviin. Parasta työssäni on vesihuoltoalan monipuolisuus ja alan haasteet. Kaiken kruunaavat mahtavat työkaverit.

Usein ei tiedosteta tai muisteta, että työskentelemme kaupungille tärkeiden asioiden äärellä. Puhdas vesi ja toimivat verkostot eivät ole aina itsestäänselvyys. Toimiva vesihuolto on kaupungille iso elinvoimatekijä, ja sen eteen teemme töitä Kokkolan Vedellä päivittäin.

Liikunta ja vapaa-ajan askareet ovat minulle tärkeä vastapaino työelämälle, ja pyrin pitämään niistä kiinni työkiireistä huolimatta. Vapaa-aika kuluu pääasiassa lasteni, liikunnan, kalastuksen ja retkeilyn merkeissä. Talvella suosin juoksua ja hiihtoa. Kesällä harrastuksiini kuuluvat maantiepyöräily ja vaeltelu; niiden parissa saan nauttia Suomen kauniista luonnosta.”